Informații livrare

Echipa DVR Online incearca sa gaseasca solutii in a livra produsele cu cel mai mic cost de transport.
De aceea pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 RON, cu o greutate mai mica de 10Kg avand adresa de expediere in raza de acoperire a curierului cu care colaboram, transportul este GRATUIT.
Pentru Bucuresti-Ilfov livrarea se face cu autovechicule apartinand echipei DVR ONLINE.

Pentru localitatile, aflate in afara retelei de distributie a curierilor, se calculeaza un cost suplimentar pe kilometru extern, in functie de distanta intr-un singur sens pe sosea, pana la cel mai apropiat oras din lista. Pentru acestea (in marea lor majoritate localitati din mediul rural) veti fi informati inainte de finalizarea comenzii de costul exact de transport, de catre unul dintre operatorii nostri.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, in termen de 24-72 ore, utilizand modalitatea aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Termenul de livrare se calculeaza din momentul in care unul din operatorii nostri preia comanda si va contacteaza telefonic pentru confirmarea exactitatii comenzii si a adresei de livrare.

Pentru produsele a caror contravaloare se achita prin ordin de plata sau transfer bancar, termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul  S.C. SIS & IT Solutions  S.R.L. . In functie de banca de la care se face plata si de ora platii, este posibil ca aceasta sa ajunga in contul nostru in aceeasi zi sau a doua zi dupa efectuarea platii. Pentru operativitate, va rugam sa ne confirmati efectuarea platii prin trimiterea unei copii a OP-ului la adresa plati@dvronline.ro

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
DVR Online Shop © 2020