Garanție Retur

Echipa DVR ONLINE își dorește, în primul rând, ca toți clienții noștri să fie pe deplin multumiți de produsele cumparate.

Pentru a spori încrederea în produsele și serviciile noastre vă oferim posibilitatea să returnați orice produs cumparat, indiferent de motiv în termen de 30 zile de la cumparare, valabilă pentru toți clienții www.dvronline.ro.
Știm, de asemenea, că e posibil pentru oricine să facă la un moment dat o alegere mai puțin inspirată. Dacă ți-ai dat seama că produsul cumparat nu e exact ce ți-ai dorit, trimite-l pur și simplu înapoi și iți vei primi banii integral. Poți face asta în primele 30 de zile de la cumpărare, indiferent de modul de livrare sau de facturare.

Garanția de retur este valabilă atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice care au achiziționat produse din magazinul online www.dvronline.ro. Pentru a beneficia de returnarea produselor trebuie sa trimiteți un e-mail pe adresa retur@dvronline.ro cu datele dumneavoastră de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa) si produsele pe care doriti sa le returnati, iar acestea sa fie predate/expediate, cel tarziu în a 30-a zi calendaristică de la data ridicării/primirii produsului. Predările/expedierile facute după 30 zile calendaristice nu sunt luate în considerare.

Returnarea produselor se poate face doar prin predare personală, sau prin unul din serviciile de curierat agreate. În cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de către cumpărător și vor fi scăzute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.

În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse de același fel, nu se poate returna decât un singur produs desigilat, restul cantității este acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

Toate produsele returnate trebuie să fie insoțite de ambalajul original, toate accesoriile, certificatul de garanție în original, factura în original și bonul fiscal în original.

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
DVR Online Shop © 2020