Termene și Condiții

Vizitarea și comandarea produselor de pe www.dvronline.ro implica acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile expuse mai jos.

SIS & IT SOLUTIONS deține dreptul de utilizre al site-ului www.dvronline.ro precum și a însemnelor grafice incluse în acest site, elemente ce nu pot fi prelucrare, copiate sau folosite fără acordul scris al nostru.

Toate informațiile furnizare prin intermediul site-ului www.dvronline.ro ro pot fi folosite numai în scopul pentru care au fost introduse. SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. isi rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi, fără a fi necesară o notificare în prealabil a utilizatorilor.

In momentul lansării unei comenzi pe sitel www.dvronline.ro aceasta reprezintă acordul asupra termenelor și condițiilor menționate.

Prin lansarea unei comenzi electronice, telefonic sau fax, cumparătorul este de acord cu forma prin care clientul va derula operațiunile cu vânzatorul (e-mail, telefonic, fax)

În momentul în care vânzatorul confirmă comanda, acest lucru implica o acceptare din partea cumparatorului a termenilor comenzii. O comanda se considera finalizată in momentul în care vanzatorul are acceptul verbal (telefonic) sau prin e-mail al cumparatorului.

Produsele furnizate de către SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. pot suferi în timp modificari ale caracteristicilor sau a design-ului față de cele afișate pe site, modificări aduse de către producător, fără o inștiințare în prealabil a SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. În acest caz, SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. va anunța clientul de modificările aparute și poate opri livrarea comenzii.

Pentru produsele care se aduc de la producător doar pe bază de comandă, se poate solicita achitarea unui avans de cel puțin 25% din valoarea comenzii.

Ambalarea corespunzătoare și trimiterea documentelor însoțitoare cade în sarcina vânzătorului, SIS & IT SOLUTIONS S.R.L

Produsele se pot returna conform O.G. 130/2000, în ambalajul original și în aceeasi stare în care au fost recepționate, în termen de 15 zile de la primire fără penalitați și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiata cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, lichide în interior sau la care consumabilele au fost desigilate.

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform specificațiilor de pe site. In cazul în care SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. nu va putea înlocui produsul cu unul conform, va restitui clientul contravaloarea produsului.

Garanția produselor defecte se va solutiona de către SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. prin repararea sau inlocuirea produsului în termen de 30 de zile de la data intrării în service a produsului defect. Dacă produsele au fost trimise prin curierat, clientul va suporta costrul transportului atât tur cât și retur.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepartate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul functionării echipamentelor, virusări, rescrieri greșite de fimrware etc. precum și produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe.

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
DVR Online Shop © 2020