Politica de confidențialitate

Informatiile furnizate catre SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. prin intermediul site-ului DVRONLINE.RO sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (vanzarea produselor si/sau a serviciilor), conform legilor in vigoare. SIS & IS SOLUTIONS S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, vanzarea si livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a achizitiona produsele si de a vi le putea livra. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Anteo Active Concept S.R.L. pentru a trimite comenziile si confirmarea acestora, documentele fiscale, precum si in scopuri de reclama, marketing si publicitate numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SIS & IT SOLUTIONS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate. Scopurile colectarii datelor sunt: intermedieri si vanzari prin intermediul internetului, reclama, marketing si publicitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor si de a va opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor dumneavoastra personale in scopuri de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email date@dvronline.ro sau telefonic/fax utilizand datele de la sectiunea contact. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
DVR Online Shop © 2020